lørdag 8. august 2009

Trege meg!!

... Skreiv jo for mange dager siden at det skulle komme fortsettelse på forrige innlegg.. Så langt har jeg ikke kommet, og så langt kommer jeg ikke heller. Blir jo ikke gøy med fortsettelse så lenge etter så det driter vi i.. Vi hadde det gøy iallefall;)

Siden sist vet jeg ikke helt hva som har skjedd.. Jeg har hatt masser av besøk, vært på filmkveld hos Marianne, kost meg med Fredrik, Sandra og Mathias:D <3

Ellers var jeg i Flekkefjord på Onsdag. Skulle inn på biltilsynet for å få disse gule merkene til skiltene på bilen min som ikke er kommet i posten.. jeg fikk beskjed om at jeg måtte kjøre der å hente de selv siden de første de hadde sendt tydeligvis var blitt borte i posten.. men når jeg kom bort der så hadde de ikke sånne merkelapper igjen, så de måtte visst sende de til meg likevel når de får de.. Så sånn sett var det ikke en nyttig tur til Flekkefjord..
Men når jeg først skulle bortover der, avtalte jeg å møte Lilla. Hadde ikke sett hverandre på 2 år så det var gøy. Hadde nok av ting å snakke og mimre om:) Så det var en kjempekoselig ettermiddag! :) Må snart gjenta det!

Idag er det søndag og jeg venter på å få beskjed om når en utdritningslag gjeng på 14 jenter er klare for en fotoshoot på Havvika. Ble spurt for lenge siden om jeg kunne komme å ta litt venninnebilder av de så det sa jeg jo selvfølgelig ja til:) Og idag er plutselig dagen her.. Går jo så fort vettu.. Så nå håper jeg bare været holder seg frem til vi blir ferdige.. Ikke så greit med fotoshoot ute i øsepøseregn:p

I kveld vet jeg ikke helt hva jeg skal.. jeg skal iallefall opp til mamma å de en tur å se hvor langt Pappa og Onkel har kommet i vindus utskiftningen.. De kommer nok til å bruke en del helger på å skifte alle vinduene, men tror det blir knallfint når de blir ferdige! :)

Nei.. Tenker jeg får begynne å gjøre meg litt ferdig her.. Hasta la Vista

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails