mandag 23. august 2010

Ukas hendelser

Nå er det atter ei gang lenge siden jeg har gitt lyd fra meg.. Men jeg har det som regel at blogging skal være gøy og ikke noe som skal henge over enn. Det skal ikke være et ork.. 

Men denne uka begynte jeg på jobb igjen etter laaang ferie! Må si det var herlig å komme igang igjen. Godt å komme tilbake til normal hverdag etter å ha hatt fri lenge.. Se frem til fri i helgene og slikt:) 

Vel.. Jeg fikk iallefall tidlig helg i uka som var. Hadde fri på Fredag, så da gikk jeg, mamma og søs på Bispen Mat og hadde lunsj. Det var kjempegod mat. De hadde fått det skikkelig trivelig der ute også! :) Så der kommer vi til å gå igjen

Etter lunsjen tok jeg og mamma oss en tur på moloen på Båro. Det regnet litt så det var friskt og godt kan man si.. Vinden hadde man jo også i fleisen, som alltid her på Lista;) 

Var jo en fin tur og alltid like godt å gå tur der med herlig sjølukt! 

Idag har jeg og mamma vært på tur igjen, men på shoppingtur denne ganga.. Jeg kjøpte ny krukke til å ha utenfor døra her. Den jeg hadde var blitt så stygg.. Har jo hatt den stående ute i snart 2 år også så.. Kan kanskje ikke vente annet.. Men jeg ble uansett kjempegodt fornøyd med det nye kjøpet!
Så nå ser det straks mer velstelt ut utenfor.. Må jo si de sommerblomstene jeg hadde utenfor frem til nå så gaaanske så pjuskete ut:p Har ikke vært så god på den vanninga.. Men jaja.. Nå er sommeren over så det gjør ikke noe. Merker skikkelig godt nå at det er mer høstluft ute! Men det er litt godt også, selv om sommeren kunne vart litt lengre og vært litt finere.. Men det kommer alltids en ny sommer.. Forhåpentligvis!
Jeg hadde tenkt å bølge håret mitt også idag, men kom hjem mye seinere enn jeg hadde tenkt, så da ble det jammen kleint med bølging.. Like greit for det tar jo en evighet! Men litt greit å pussle med også;)

Imorra er det jobb igjen og til Lyngdal på ettermiddagen til fysio. Ser frem til det! 

So long..Ciao!

1 kommentar:

  1. Så fiiint det ble på utsiden der!! :D Likte den potta og hele greia kjempegodt!! :D

    Jeg har nominert deg på bloggen min!! :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails