onsdag 9. februar 2011

Videoblogging..? Spørsmålsrunde?

Hvem driver egentlig med videoblogging?

Er det bare folk som er veldig moteinteresserte og som blogger om siste trend? Eller er det folk som er opptatt av styling og makeup? Gravide? Eller generellt folk som lever et veldig interessant liv, eller kjendiser og som har masse å komme med i en videobogg?

I bloggverden er det mange som har spørsmålsrunder.. Men av de jeg ser som har hatt det har vært personer som enten er en eller annen form for kjendis, unge mødre, folk som har en spesiell interesse for en spesiell ting, og generellt folk som har en del lesere og som legger igjen kommentarer.. 

Jeg er ikke overdrevent interessert i en spesiell ting jeg kunne tenke meg å videoblogge om.. Men det kunne likevel vært litt morsomt å teste videoblogging likevel, men hva skal man da prate om? 
På bloggen min ser jeg at det er en del lesere innom men det er svæææært få som legger igjen kommentarer. Ikke det at det gjør noe, men kommentarer er alltid hyggelige å få, uansett hva det gjelder. Så jeg lurte litt på å prøve å kjøre igang en spørsmålsrunde bare sånn for å se om det egentlig er noen der ute om lurer på noe om meg eller hva som opptar meg..? Det kan være alt fra hva jeg liker til middag, hvilken årstid jeg liker best, sykdommen min, foto, livet som rullende tante, korpsspilling, you name it.. Ingenting er for dumt! :p 
Så kom igjen å spør :)
Har null forventninger til spørsmål og kommentarer som kommer inn på dette men man må vel ei gang teste disse spørsmålsrundene til tross for at man ikke er veldig moteinteressert eller er kjendis:p 

7 kommentarer:

 1. Synes du skal videoblogge eg ;)
  Hilsen Marion

  SvarSlett
 2. SV: Men Marion da må du jo komme med noe jeg kan videoblogge om:p Trenger tips! ;)

  SvarSlett
 3. Du kan ha en sånn scrappe videoblogg, vise oss som ikke er så kreativ som deg hvordan du lager de fine tingene dine ;)Scrapping for dummies :P

  SvarSlett
 4. Generelt skjønner jeg meg ikke på interessen for aaalle disse motebloggene! Er så lei av alle disse "dagens outfit",hvilken kjole folk skal ha på seg til helga og hva som er in. Det er jo drøssevis av de!

  Videoblogger ser jeg ærlig talt ikke,mye gøyere å lese :p Men det hadde vært moro å se deg,som jeg kjenner,i action! ;p
  Vettu hva? Jeg syns du kan slå til med en sang,jeg! Du som er så flink til det :p "Vem vet" eller noe! :D

  SvarSlett
 5. SV: Sier meg enig i interessen for motebloggene. De er jo kliss like og dødskjedelige! Men det er vel bare for at vi ikke er så himla opptatt av siste nytt innen den verdenen..? Liker mer personlige blogger jeg, noe ikke alle skriver om :)

  Jeg syns videoblogger er gøy! Ser alltid det dersom noen har lagt ut. Særlig om det er blogger jeg pleier å følge med på. Er gøy å på en måte høre stemmen bak bloggen :)

  Hehe, ja jeg kan det der med sang altså.. :p Vi får vel se hva som skjer.. ;)

  SvarSlett
 6. Jeg hadde nok sett videoblogg hvis noen av de faste bloggene jeg leser,hadde lagt ut :) Men er ingen som gjør det faktisk... Gidder ikke hive meg inn på hvilken som helst videoblogg heller :p

  Og ja,de motebloggene er heeelt like! Mye mer interessant å lese om personlige ting,ja. Folk med litt livserfaring!!

  SvarSlett
 7. SV: Moteblogger er uinteressante! Men men. Er da godt man er forskjellige;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails