tirsdag 23. august 2011

Paradiset mitt ble plutselig et mareritt..

... Det er flott med ny leilighet må jeg si! Stortrivdes og gleda meg bare til sofan skulle komme så jeg kunne komme ordentlig på plass! Pga. noen reklamasjonsfeil hadde jeg heller ikke kommet helt i orden. Gulvet på kjøkkenet skulle blant annet byttes for det bølget og hadde glidd fra hverandre. Snekkeren mente det var vannsøl eller noe som hadde skyld i dette og han bestillte ny parket som etter planen skulle komme nå denne uka. 

Så jeg smørte meg med litt tålmodighet og tenkte ikke så mye mer over gulvet som var bølgete.. Helt til jeg hadde besøk på Fredag og da hørte vi det skvulpa under beinan når vi stod på gulvet på kjøkkenet.. Og sånn SKAL det jo ikke være! Så fikk vi ut en rørlegger på lørdag og han så under benken på rørene men fant ikke ut av noe. Men da de tok av foringa under kjøkkenbenken kom dette synet frem-->
 Helt tydelig at det var fukt her ja! Mengder med fukt og vann! Siden rørleggeren ikke fant noe i overflaten som lakk så ble vi enige om at han og snekkeren skulle komme ut på mandag å se på dette.. 

Etter rørleggeren gikk da så fant vi mer mugg rundt! Tok bort microen og noen krukker jeg har stående på benken og da kom dette frem -->
 Det var kommet helt opp på kjøkkenbenken! Og til og med inni hjørneskapet på kjøkkeninnredningen var det kommet..
Vi gikk inn og så i rommet på sia kjøkkenet og tror du ikke vi fant "herlige" flekker av mugg der også..??
Ble jo helt sjokka av at det var kommet inn der også.. 

På mandag kom rørlegger og snekker og de begynte å ta bort kjøkkeninnredningen for å finne ut av hvor vannet kom fra. Og da fant de ut at det kom fra en slange, tror det var varmtvannslangen eller noe. Det var blitt kutta hull i den under montering så da har det lekket vann siden de satte det på i juli ei gang.. Ikke rart det skvulpa under føttene på oss!! 

Da kjøkkeninnredningen var borte var det ikke et veldig vakkert syn som møtte oss.. Heller ikke spesiellt god lukt.. :s
Ikke veldig stas i helt ny leilighet dette her men det er nå iallefall sånn.. Så nå må leiligheten ryddes ut av så må de se hvor mye de må renovere å fikse opp, og se hvor langt vannet har spredd seg.. For noe dritt, men lite å gjøre med! 

Jeg har iallefall fine dager på hotell inn til videre, så får vi se når marerittet blir til et paradis igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails