onsdag 13. juni 2012

Ut på tur

For en herlig dag det har vært! Tok frokosten hos søs idag, herlig bøensrundstykke fra Langemyr! Passa bra siden planen var å ta med seg Birk, nettopp for en tur i Bøensbakken:)

Må si igjen at det er en fantastisk plass å gå tur! Det er lite trafikk, iallefall når det gjelder biler. Derfor får Birk lov å gå løs, noe han elsker. Han svinser rundt med logrende hale og snuser både her og der. 
Han er så skjønn å stopper opp for å vente på meg av og til. Og hvis han kommer rundt en sving før meg slik at han ikke ser meg så tar det ikke mange sekundene før han lusker tilbake rundt svingen for å se om jeg henger med.
 En liten stopp for å nyte utsikten måtte til! :) Idag kom jeg på da jeg og Monica sykla fra sellegrod, til åpta på telttur da jeg var liten. Og på vei hjem sykla vi bøensbakken, før den var fiksa opp som den er nå. Husker jeg syntes det var så skummelt å sykle på den humpete veien med SÅ langt stup ned, rett i vannet! ;) 
Etter bånn gass opp og ned bøen, var det godt for Birkegutten å komme til vannstasjonen som står langs etter veien :)

 Idag traff vi litt folk etter veien, og en loggrende Birk ville gjerne hilse på alle. Han ble derfor overlykkelig da en eldre dame satte seg ned for å prate og kose litt med han. Og som ho dama sa til venninnen da de gikk videre "Det var en sånnen go´hund", og ja...Det stemmer <3

2 kommentarer:

  1. Glede mæ t å treffe birkegutten "din":) så koseli å ha honn, en smile så møe mer i løbe a ein dag:)
    Hilsen Trine

    SvarSlett
  2. SV: Gleder meg også til du får truffet han! Han er en skikkelig going:)) Så blir det koselig å treffe lille Alice igjen snart også :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails