torsdag 8. november 2012

Times go by

Plutselig var vi godt inn i november og førjulstiden kan man nesten føle litt på nå. Det gjør iallefall jeg! Jeg har fått unna masser av julegaver og det er en utrooolig god følelse! Nå ligger de bare å venter på å bli pakka inn, men til det trengs det julemusikk, noe som er forbudt frem til 1. desember ;) 

På Mandag hadde jeg og beste Anita turen til kristiansand. Det var på tide å slanke pengeboka litt på IKEA og sørlandsenteret. Jeg kom ut fra IKEA med å ha brukt litt mer penger enn planlagt, men det er jo det vanlige når man er der.. Fikk kjøpt masse julestæsj som nå bare ligger å venter på å bli satt på plass rundt i leiligheten.. 1. desember er dagen da alt av julepynt skal pryde mitt lille paradis:)
Dagen idag har vært herlig fin. God og avslappende egentlig! Jeg har skjønneste Birk her ett par netter nå og idag var han med meg til Lyngdal til fysiobehandlingen jeg skulle på. Oppførte seg eksemplarisk og fant virkelig roen ved siden av meg :)
 Han er så grei å ha med seg overalt egentlig, så det er jo null problem! Viser han tillitt og han gir det samme tilbake:) 

Tok turen til mamma å de i ettermiddag der de tre andre søte små var. Vi var ute å lekte med Birk så han fikk ut litt energi, det er jo en nødvendighet! Og endelig fikk jeg ferdig Nav papirene som har gnagd i bakhodet ett par uker nå! Har man ikke hodeverk fra før så får man det lett ved å ha slikt liggende å vente på å bli fylt ut og sendt.. Goood følelse når det er gjort :)
Uka har gått utrolig fort og plutselig er det helg igjen! Og helga som kommer nå har jeg gleda meg til i ett år, siden sist vi hadde denne helga! Tro tradisjon med førjulshelg på Birkeland med beste familien! Da samles jeg, mamma å de, og tante å de hos mi kusine med familie for ei skikkelig kosehelg! Da er det god mat i form av pinnekjøtt som er tradisjonen.. Og annet godt kjøtt til meg og Onkel som ikke syns noe om dette kjøttet med ullsmak :p Vi koser oss inne med fyr i ovnen, masse prat, godis, kanskje noe godt i glasset, morrohet, galskap og MASSE latter!! 
Herlig:D
Så imorra når Birk er levert til di han skal være hos i helga (ikke barebare når begge matmødran er på tur), så bærer det avsted for å nyte ei finfin helg! Håper alle andre får ei like god helg som den jeg kommer til å få:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails