lørdag 31. juli 2010

Diskré og feminint

Jeg var rundt 5 år da jeg pga. min sykdom måtte begynne å katetrisere meg for å komme på do å tømme blæra. Husker at det ikke var noe stas men det hjalp meg iallefall til å slippe konstant blære og også nyrebekkenbetennelse. 

Så i snart 20 år har jeg drevet med denne "sporten".. Det er noe som må gjøres med gjevne og faste mellomrom og jeg er derfor avhengig av å ha kateter med meg i veska til nesten en hver tid. Jeg har aldri brydd meg eller vært flau over det, for det er jo bare sånn. 

I alle år har kateterne vært ganske lange og med gjennomsiktig embalasje så man kan se selve kateteret gjennom embalasjen som det skal fylles vann på når det skal brukes. Som sakt har ikke dette gjort meg noe. Men for ett par mnd siden fikk jeg tilsendt noen prøver av en ny type kateter som er på markedet, spesielt laget for kvinner. 

Og jeg ble så glad da jeg fikk sett dette nye vidunderet.. For det første er vel selve kateteret med embalasje, halvert. For det andre så er embalasjen ikke gjennomsiktig, men lilla og har et kjempefint, feminint design. Og for det tredje så er det sterilt vann inni en liten pose i embalasjen. Så det er bare å klemme så kommer vannet ut inni embalasjen og det er klart til bruk. GENIALT!! 

Åh, jeg ble skikkelig glad og kry når jeg fikk prøve på de der. Og nå har jeg også byttet så jeg får de fremover istede for de gamle. Og i denne uka fikk jeg den første forsendelsen:)  Hadde aldri trodd jeg skulle bli glad for noe så lite men joda.. Syns de har gjort en flott jobb de som har utviklet dette. Vi kvinner er vel glad i når enkelte ting er litt diské.. 
Litt forskjell!!
De kateterne jeg har brukt i nesten 20 år ser litt mer ut som noe medisinsk utstyr, mens denne nye lille saken er mye mer diskré, og det er ingen som kan klare å gjette hva det er dersom de ikke vet og kjenner til det fra før.
Rett og slett diskré OG feminit!

5 kommentarer:

 1. SV: Var det irroni..?! :p

  SvarSlett
 2. Me like!! Skikkelig stilige,om jeg kan si det rett! :) Godt de lager noe "artig" og søtt til folk som MÅ bruke nødvendige ting i hverdagen! :)
  Og for en kul layout!! Endelig kan jeg lese bloggen din fra iphonen og holde meg enda mer oppdatert! :D

  SV: Skulle bare mangle når DU har laget den!! :D <3 Er så fornøyd!!! <3

  SvarSlett
 3. SV: Ntååh! Ja,den var bare dødsfin!! <3 FLINKE DU!!! <3

  SvarSlett
 4. Ja, jeg er bare såååå fornøyd med disse nye.. De passer meg perfekt, og gøy med noe nytt etter så mange år med det samme:)

  SV: Aww.. Var jo bare gøy! Og særlig når du ble så fornøyd! <3 <3

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails