mandag 5. juli 2010

Summertime

Vel.. Kan ikke akkurat skryte av at blogging har vært min førsteprioritet i det siste.. Har bare blitt sånn. Men nå hadde jeg plutselig litt tid til overs og tenkte at jeg kunne få satt meg ned å skrevet noen ord:) 

Forrige helg var jeg og Trine på en aldri så liten telttur. Blitt tradisjon det nå;) Digger teltlivet altså!! Og skulle gjerne hatt flere slike dager. Vi fant ut at vi skulle gå på Rosfjord i år også, for akkurat da det passet for oss å gå på tur så var det show på hotellet med Per Inge Torkelsen og Han Innante. 
Det var altså så gøy! Den halvanne timen de underholdt gikk jo så fort! Vi lo godt, og må si det var en vellykka kveld!
Hehe, kan ikke annet enn å le og smile for meg selv med å se igjennom disse bildene. Anbefaler alle som har mulighet til å få de med seg nå i juli når de skal tilbake på hotellet å ta seg en tur. Det er verdt det! :)

Ellers på teltturen vår så tok vi oss en kveldstur langs promenaden. Er jo så fint der, og kjempegreit for oss med hjul å komme rundt :) 
Koste oss ellers med god drikke og grillings, både til kvelds og til frokost :) Akkurat sånn det skal være når man er på tur syns jeg!
Også i år hadde vi hele teltplassen for oss selv, DIGG!! :D 
----------------------
På Mandag var jeg og mamma i Flekkefjord. Da ble det også shopping, jeg som egentlig ikke skulle ha noe.. Men det er jo da man gjør de beste kjøpene ;) Så jeg endte opp med dette:
Fant altså noen greie sommertights, ett sjal og ikke minst gode, lette, luftige sommersko!! Jeg har vært på jakt LENGE etter noe lettere sko enn joggesko nå om sommeren. Men jeg har ikke de best forma føttene så det er vanskelig å få noe som passer bra. Så jeg ble bare sååå glad da jeg kom over disse skoene! Helt forelska i de, kjempegode! :) 

Jeg har også rukket å kommet meg på kino å sett Twilight - Eclipse.. Koste meg, og syns de to timene med film gikk FORT! Men jeg syns vel 2´eren har vært den beste til nå.. Men jeg gleder meg til fortsettelsen :) 

Idag har jeg hatt de to eldste jeg er tante til på en liten visitt. Vi gikk ned til Vanse å tok turen i parken.. Etter ei stund kom Søs og minstemann også, så da hadde jeg alle tre der ei lita stund mens søs var å handla litt. Koselig å ha litt tid sammen med de :)
Tantes minste sjarmør <3 De er herlige alle tre!! :) Så jeg har kost meg idag. Godt å få noe ut av dagene når enn først har ferie syns jeg. Har blitt noen lange morgener med å sløve litt for lenge i senga. Så det var godt å komme seg opp idag :) Ellers får man se hva dagene fremover bringer med seg.. Ikke så lenge til dyreparkturen nå.. GLEDER MEG! :)

1 kommentar:

  1. Så ut som dere koste dere på telt-tur! :)

    SV: Det er en veldig digg følelse! Kan liksom senke skuldrene litt mer... :)

    Veldig spennende tid fremover nå!! <3 :D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails