onsdag 1. september 2010

Nytt i posten

Idag kom endelig pakken i posten med litt nye klær.. Alt jeg hadde bestillt kom selvfølgelig ikke idag, men det var delt opp. Så noe kommer i slutten av månden også. Jaja, får bare smøre meg meg tålmodighet:) 
Var ett par ting jeg ikke var så fornøyd med så de sender jeg tilbake..

Ellers fikk jeg blant annet en genser som jeg likte veldig godt! Har bestillt en i svart også faktisk.. Så den kommer vel seinere ei gang.. 
Denne toppen ble jeg faktisk også godt fornøyd med.. Ble vel mer fornøyd med den enn jeg hadde trodd.. Så da skal man vel si seg fornøyd ;) Fikk også ett par leggings, svarte.. Gidder ikke finne bilde av de men. De var da helt greie de også;) Er jo alltid gøy med litt nye klær! :) 

Idag har jeg ellers hatt en finfin dag at work, så en tur hos mamma å de. Hadde meg også en tur ut i frisk god luft med musikk i øran! Fiiiint! :D Imorra har jeg fri. Da er det inn til Lyngdal til fysio.. Skal også innom å kjøpe garn så jeg kan bli ferdig med lua jeg holder på med. Er bare halvveis og tom for garn.. Lite praktisk! :p

1 kommentar:

  1. Så gøy med pakke i posten. Nye klær er alltid gøy. Og gratulerer med Award. Du har en flott blogg så den fortjener du. :-)Og takk for at du gir den til meg. Setter pris på den. :-)

    Ønsker deg en god helg.
    Klem.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails