lørdag 9. oktober 2010

Høstferie og Herlig Venneslabesøk!

I uka som har gått har jeg hatt høstferie, noe jeg syns har vært utrolig herlig! Godt med ei uke fri:)

Høydepunktet i ferien var turen jeg hadde til Vennesla igår. Hadde gleda meg ei stund til å ta turen til herlige Trine og Tomine.. Terje var jo på jobb men fikk så vidt sakt hei til han også:)
Så det ble en dag med masse jabbing som jo kun jenter er eksperter på! :) Koste meg kjempemye sammen med disse to herlige vesnene.
Jeg hadde med meg kameraet bort så da ble det jo selvfølgelig litt knipsing av nurket også! Noe sååå herlig og uskyldig kan man ikke annet enn å smelte av!! 
Det var med andre ord ikke  noe gøy å sette seg i bilen å kjøre hjem når kvelden kom, og igjen skulle jeg ønske vi bodde nærmere hverandre! Men må jo bare være glad for at veien mellom oss ikke er lengre.. Og vi er flinke med å treffes med gjevne mellomrom så det er godt:) 

Jeg hadde altså en fantastisk dag igår, og gleder meg masse til å se dere igjen <3

4 kommentarer:

 1. Sååå koselig å ha deg på besøk,som alltid!! :) Gleder oss masse til å se deg igjen! :D Og for noen herlige bilder... Nydeligste jenta mi!!! <3 Og beste fotograf!! <3 :)

  SvarSlett
 2. SV: Og som tiden flyr når jeg er med dere! Helt utrolig:) Håper dere syns bildene er greie, jeg må si jeg har fallt for noen av de selv:) <3

  SvarSlett
 3. Trine jo! Hun kjenner jeg! Eller... Hun gikk i klasse med ei venninne, så vet godt hvem hun er i alle fall:) Det var noen nydelige bilder du hadde tatt av lille Tomine!

  SvarSlett
 4. SV: Så du vet hvem Trine er ja..? Er det ikke sånn at alle vet hvem alle er i Vennesla..? :p Hehe.. Trine er ei fantastisk jente jeg har kjent i over 5 år:) Og nydelige lille Tomine kan man ikke annet enn å smelte av:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails