mandag 15. november 2010

Kalkunmiddag, besøk og kos!

Idag er det Mandag og jeg har hatt ei finfin helg må jeg si. Eller jeg var ikke helt i form på Lørdag så da ble det å ha en stille og rolig kveld for seg selv hjemme i sofan med 2 filmer, snop og digg:)

Igår var det farsdag og den ble som vanlig feira oppe hos mamma å de. Hadde gooood kalkunmiddag:D Og så Kom det storfint besøk fra Vennesla. Trine, Terje og Tomine som tok turen og det var jo kjempekoselig!! Trine har også blogg og den kan du finne her

Ellers så kjenner jeg at jeg er SÅ klar for at desember skal komme. Kan ikke vente med å sette på julemusikken og bare kose meg:D Det blir nok litt kjustarting på julemusikken på Torsdag for da skal jeg, Mamma og Tante lage diverse småkaker som vi også gjorde ifjor før jul. Det blir koselig

Når det gjelder julegaver så har jeg kommet veldig godt igang med de også så det ser lovende ut til nå med at jeg slipper å stresse rundt i siste liten. Det kan jeg ikke fordra. Jula skal være litt stress men mest KOS!
Siden det er lenge siden jeg har fått vært ute å tatt noen bilder så ble det bare et tilfeldig bilde jeg hadde i mappa mi. Jeg elsker hester så da var det en selvfølge at det var en søt liten hest som skulle med i dette innlegget:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails