tirsdag 29. mars 2011

Day 50

Day 50 - Et bilde av deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene
Siden jeg har brukt litt lengre tid enn 50 dager på dette her så får jeg bare velge ut noe fra 5.januar da jeg starta med dette her og frem til idag.. 
Må vri hjernen litt for å tenke hva som egentlig er skjedd siden starten av året.
Og når det gjelder bildet.. Ja... Jeg har nettopp sovet en time på sofan så det ble nå som det ble ;)
F.L.O.T.T

3 fine ting som har skjedd siden 5.januar:
- Jeg har begynt på skole, og har til nå hatt 3 innleveringsoppgaver og 1 prøve (skal ha prøve nr. 2 imorra, noe jeg egentlig burde lese til NÅ), og det er ikke så galt som først frykta! Og nå har vi bare 3 uker igjen så er vi ferdige med 1 skoleår på 16. uker. HIPP HURRA!

- Jeg har fått vite at jeg får besøk fra Alta, av skjønneste Kristine, i Mai! Dette er noe jeg gleder meg MASSE til!! Ikke sett hverandre på over 2 år, så det blir fiiiint:D Heldige meg som får ha ho her på 17.mai, det blir stas:)
Fine Kristine, og herligste lille Lilo:)

- Jeg har endelig fått oppleve IKEA sørlandet, og hadde med det en uforglemmelig kr.sands tur med Lisemor (småflirer enda av den turen) . Fikk også da kjøpt meg nyttige dvdhyller, noe som var etterlengtet i stua mi!!
Se her så greit det blei!! :D

Det er sikkert masse fint som har skjedd under denne 50 dagers karusellen men ikke lett å komme på sånn i farta.. 

Da var denne greia her over for meg.. Men jeg kommer jo til å blogge litt innimellom fordiom jeg ikke har faste ting å skrive om den og den dagen.. Så det er bare å følge med.. og HUSK å legge igjen en liten kommentar når du først er inne da! For jeg ser du er inne å leser ser du ;)

2 kommentarer:

  1. Du kommer nok til å få en skikkelig gøy 17. mai i år!! ;) Tenker du gleder deg til det!

    SvarSlett
  2. SV: Ja, det tviler jeg ikke på, selv om det IKKE blir spilling.. Tror...eller er sikker på at det blir en fiiin dag med fint besøk! :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails