lørdag 28. mai 2011

Leilighetskjøp og planlegging!

Tankene flyyyyr rundt som bare det i topplokket mitt, noe det har gjort siden påsketider da det ble snakk om å se seg rundt etter egen leilighet. 

Jeg har siden i januar/februar flittig besøkt en spesiell annonse på leilighet til salgs på finn, og nå har det endelig ordna seg.. 
JEG har fått meg EGEN leilighet!! Og akkurat den jeg har sett på i lengre tid!
Bildet er fra annonsen på finn.no, og vil du sjekke ut hele annonsen så finner du den HER!

Hadde først lyst å kjøpe den med møbler og kunst, som man kan med et ekstra pristillegg.. Men så fant jeg ut at det meste av saker og ting er kjøpt på ikea og da blir det billigere for meg å kjøpe det selv der. Og sofaen som er på utsillingsbildene er fin å se på men mindre praktisk.. 
Jeg har sett etter ny sofa lenge og hadde allerede sett meg ut denne. Og nå er den plutselig på tilbud også, 2000,- av på den er jo ikke feil! Så denne skal kjøpes iløpet av neste uke! :) Den er bare sååå god å både sitte og slenge seg i for en powernap, så det blir knall;)

Ellers er det jammen mye som skal ordnes når man skaffer seg egen bolig. Skal å signere papirene hos megler til uka tenker jeg, og da får jeg vel en dato for når arbeidet i leiligheten er ferdig slik at jeg kan få begynt å flytte inn nå når sommeren kommer.

Nå har jeg kanskje noe å blogge litt om fremover, for det er jo ikke å legge skjul på at det har blitt minimalt med blogging den siste tiden.. Så det er bare å følge med på oppdatteringer som kommer fremover!6 kommentarer:

 1. Så moro Hege! Gratulerer! Ser ut som ei flott leilighet!
  Hvor er den sofaen fra? Den var nydelig! Skulle likt å visst målene på den! ;)
  -Berit-

  SvarSlett
 2. SV: Tusen takk fro det, Berit! Er kjempestas dette her syns jeg :) Og sofan er jeg frelst i! Den fåes på Bohus:)

  Her er linken til den og der står målene og det som trengs å vite;)
  http://www.bohus.no/stue/Sofaer/Sofa/kansas-hjoerne-m-divan/

  SvarSlett
 3. Så kjekt, gratulerer så mye.

  Kjekt at du fant veien til bloggen min og ble med på give away også:).

  SvarSlett
 4. LEKKER leilighet! OG sofa!! ;) Tror jammen jeg må sjekke ut den selv...

  Dette fortjener du virkelig,snupp!!! :)

  SvarSlett
 5. SV: Awww.. Tuuusen takk, besteste du!!
  Jeg gleder meg SÅ til den sofaen kommer! Og etter jeg sa jeg ville ha den sofan har både mamma å de fått den på hytta og Barbro å de hjemme.. Jeg som ville ha den FØRST har ikke fått den enda!! :p Hehehe.. Men du skulle sjekke den ut ja. Du vet jo hvordan den er å sove på iallefall for den er lik som den du sov på hos mamma å de i fjor:) Bare denne er lysegrå..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails