torsdag 9. juni 2011

2 timer i ny leilighet

Idag har jeg vært i leiligheten sammen med 2 av de som står som byggherrer av boligen, mamma, pappa og kommunens ergoterapeut. Så nå er alt helt i boks med tanke på den bittelille tilretteleggingen som trengs. Skal ha elektrisk hev/senk på overskapene på kjøkkenet. Dette er noe som jo må søkes på og som tar sin tid, så det kan jo bli spennende å se hvor lang tid det tar før jeg får det! 
Dette er kjøkkenet i leiligheten over den jeg skal bo i, men det er jo helt likt, bortsett fra at jeg har fått ei mye finere benkeplate.. Syns nå jeg iallefall!! :D

Ellers er det diskutert litt diverse løsninger ved inngangen, og jeg tror vi kom fram til en grei plan! Er det som er så greit her da ikke alt er heeelt 100% ferdig, så kan jeg være med å bestemme litt hvordan det passer best for meg! Så jeg er kjempegodt fornøyd:) 
Det eneste som mangler der nede nå er å sette inn koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, litt listing, sparkling og maling av lister for å få bort spikerhull å denslags. Speilet på badet må også byttes ut med et større ett som går helt ned til baderomsinnredningen da jeg jo sitter på en krakk ved vasken og slik. Ser ikke akkurat så veldig mye sånn som det er nå:
Så det vil nå gjøre seg med en litt større speil :) Egentlig litt rart at ikke det på en måte er litt pålagt å ha en speil som ALLE kan speile seg i. Barn når jo ikke heller opp til denne speilen som er montert nå.. Men det ordner seg jo iallefall!

De sa også at de skulle prøve å få det ferdig på ett par uker, men at jeg iallefall skulle kunne overta til 1. juli sånn at alt blir klart før folk begynner ferie. 
Så nå skjer det virkelig!!12 kommentarer:

 1. Så fiiin bloggen din er nå!! :D Måtte bare si det først ;)

  Leiligheten ser jo SÅ lekker ut!! :D Kjøkkenet og badet er knallfint! Enig med deg i speilen, uansett hva, er jo mye finere også når det går helt ned til vasken :)

  Gleder meg SÅ til å besøke deg!! ;)

  SvarSlett
 2. SV: Gjorde en forandring på bloggen ved en feil faktisk og fant ikke tilbake til den gamle, så da ble det sånn her inn til videre :p Ikke akkurat prioritert bloggen og den slags på ei stund..

  Men ja, jeg er sååå fornøyd med alt! Og ble bare SÅ glad da jeg kom inn der å så at jeg hadde fått en annen benkeplate! Den er grå/svart spettete på en måte.. Myye finere enn sånn eikegreier:p
  Og speilen blir nok også bra når den blir skifta!

  Gleder meg også masse til besøk!! :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med egen plass å bo :) Jeg skjønner godt at du gleder deg til Juli! Håper alt blir ferdig til da og at du vil trives i leiligheten din:)
  Lykke til med innflyttingen og alt det andre som hører til.
  klem

  SvarSlett
 4. SV: Tusen takk for det, Lena! Ja, jeg gleder meg veldig til å få egen plass og kunne styre og ordne litt. Tenker, planlegger og ser for meg hvordan jeg skal ha ting, hva som må kjøpe osv og jeg elsker det! :)

  SvarSlett
 5. SV: Nyt tiden, den begynnerfasen er helt herlig med mange flotte forventninger som går i oppfyllelse:) Jeg har hatt en del om interiør og rullestolbrukere på skolen så du har litt av en utfordring foran deg, men samtidig så ser det ut til at du har full kontroll;)

  SvarSlett
 6. SV: Ja, jeg merker at denne nybegynnerfasen med forventningene og alt som er i kroppen er en god følelse! Du har hatt litt om det på skolen du ja.. Det er litt ekstra å tenke på men nå ser det ut til at alt går fint i boks hos meg takket være mange flotte personer jeg har rundt meg :)

  SvarSlett
 7. Ble mye mer ryddig og fint, syns jeg! :) Bra du "dreit" deg ut der da ;P

  Enig med deg mht benkeplate og. Fint med eik,men ikke like lett å holde rent, sies det. Og sånn granitt (som det høres ut som du beskriver) er jo knallfint! ;)

  Skjønner godt du er fornøyd!! :D

  SvarSlett
 8. Nå gikk det an å legge inn kommentar med bare ETT klikk!! ;D Du æ go!! ;)

  SvarSlett
 9. SV: Takk, da skal jeg bare beholde det litt sånn ryddig og fint ei stund ;)

  Ja, sånn granitt lignende benkeplate stemmer! Huska ikke helt akkurat det navnet :p Men det var det han sa han ene byggherren at han hadde eik hjemme og det var ikke så lett å holde reint og det ble fort flekker dersom det ble liggende litt vått på.. Så ja, jeg ble godt fornøyd da jeg kom inn der idag:)

  SvarSlett
 10. SV: Hehe, alt for deg vettu ;) Godt du slipper å irritere deg lengre ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails