fredag 22. juni 2012

Gammelt nytt

Den siste uken har jeg hatt et lite maleprosjekt gående. Skreiv i forrige innlegg at jeg på mandag var å kjøpte maling på malerbua. Den skulle brukes til å male en gammel kommode jeg har stående. Da jeg flytta første gang beiset jeg den mørk.. Og nå når jeg fikk mitt eget rede med alle ting lyse så passet plutselig ikke denne kommoden inn. 
Jeg var på god vei til å kaste den men hallo, den er jo i orden og funker jo fint. Så da gjorde jeg som så mange andre, satte igang med å male! 
Det var ikke overdrevent god plass å bevege seg på underveis i prosessen, men det gikk jo det også.
Måtte først ha et strøk med grunning, så måtte jeg ha hele 3 strøk med maling. Så etter 4 strøk, fordelt på 3 dager var kommoden ferdig. Det eneste jeg ikke hadde malt var beinan. Fikk ikke preseninga godt nok under så når kommoden var tørr, fjerna jeg preseninga og la under noen papp biter under beinan så nå er jeg igang med å male de. De har fått grunning og 1 strøk med maling. Gleder meg til å få den helt ferdig, på plass og med litt pynt på! :)
Utrolig hvordan gammelt plutselig blir nytt!

4 kommentarer:

 1. Så fin den ble!! :) Skal jammen ikke mye til for at et møbel får total makeover! ;) Blir spennende å se når pynten kommer på plass, da ser den jo nok ei gang enda mer annerledes ut :)

  SvarSlett
 2. SV: Ja, jeg ser inn på rommet der hver gang jeg er forbi. Så fornøyd ;) Og når det kommer ordentlige gardiner og jeg får rydda alt i kommoden og pynta den, da blir det fint da! :D Små gleder :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fin!! Har vurdert å male et par ting her hjemme jeg er lei av også, men vet m meg selv at jeg er alt for utålmodig til sånt :P

  SvarSlett
 4. SV: Takk, jeg må si jeg er utrolig fornøyd! Tålmodigheten kan settes litt på prøve men det er verdt det! :) Så jeg syns du skulle prøve deg med kosten du også;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails