søndag 18. oktober 2009

Hyttekos i helga

Da var nok ei helg over for denne gang. Ikke lenge til det kommer ei ny:) Helga ble tilbringt på hytta og det var rett og slett bare heilt fantastisk! På fredag pakket jeg å holdt på litt her hjemme for å bli klar til ei helg avsted. Pakket med meg alle kort & scrap tingene mine også så jeg kunne lage litt flere julekort.

Kjørte opp til mamma å de på ettermiddagen og da kom også min herlige niese og skjønne nevø som også skulle være med på hyttetur. De hadde pakka kofferten og var virkelig klare for tur, akkurat som tanta:D

Vi tulla og koste oss i bilen på vei bortover, og vi kom vel bort der litt over sju på kvelden tenker jeg.. Da var det godt å fyre opp i ovnen gitt, selv om det hadde stått varme på der borte. Det er alltid ekstra godt med fyr i ovnen på hytta. Hører med det! Onkel og Tante kom ned en tur utpå kvelden siden de var på si hytte rett oppforbi:) Det var en koselig kveld og enn tok tidlig kveld.

På lørdag var det tidlig opp. Pappa skulle på elgjakt og vi andre skulle bare være på hytta å kose oss. Været var jo bare helt fantastisk!!! Så vi kledde på oss å gikk ut på formiddagen. Tok en spaserstur opp til tante å de på de si hytte. Vi satt ute å hadde brus og kanelboller mens ungene lekte i skogen:) Etter en stund gikk vi ned på hytta vår igjen og lekte ute der mens vi spent hørte etter på om vi kunne høre noe til de som var på jakt.

Og plutselig hørte jeg et skudd gikk av.. Så da fikk de elgen. Ungene ville jo opp å se elgen når de kom med den på hengeren på firhjuleren.. Så vi gikk opp der de skulle flå den å sånn. Var litt spente på reaksjonene til ungene siden de aldri før hadde sett en elg på ordentlig før, og iallefall ikke sett en elg bli flådd. Men dette var jo noe som bare var SÅ spennende. De fulgte med på alt som skjedde og syntes det var helt greit å se at elgen ble "skrellt" som Sandra sa.. Hehe..Så det kom mange rare spørsmål fra de to små underveis, og de lurte fælt på hvorfor de tok av håran på den, hva de skulle med den, hvorfor ditt og hvorfor datt.. Men det hører jo med:)

Så igår kveld var tante og onkel på hytta hos oss til mat. Ble bare en slapp men koselig kveld på hytta den kvelden. La meg rett over elleve (åsså på en lørdagskveld:o!!) Hehe.. Men var godt å få lagt seg:)

Idag kom Barbro å de bort en tur. Vi spiste middag før jeg fant ut at jeg kunne like godt sitte på med de hjem siden de skulle gå før mamma å de. Er så kjedelig å sitte der borte å bare vente på å komme seg avsted.. Så da gikk vi hjemover i 15-tiden. Og det var jo godt å komme hjem igjen. Det er det jo alltid:)

Imorra, hva skal man finne på da tro.. Vente på posten..?! Hehe.. Det gjør jeg stort sett alltid når jeg er hjemme. Selv om jeg ikke venter noe spesiellt ei gang.. Post er alltid gøy, og man kan jo kanskje få en overraskelse dumpende ned i postkassa helt sånn plutselig:p

Men her er det natta nå. Me thales;)

2 kommentarer:

  1. Bra du koste deg,men... Stakkars elg!!

    SvarSlett
  2. du har jo glemt å skrive at sandra trodde at de sprengte elgen, og at de knakte beinan...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails