fredag 23. oktober 2009

Stappmett!!

Jeg er så mett!! Heeelt studd.. Ikke noe godt når enn blir for mett, noe jeg føler jeg er blitt i kveld..
Igår kveld fikk jeg så lyst på tacopizza så jeg bestemte meg for å lage det i kveld da jeg ikke hadde noen andre planer. Ble jo ikke noe hyttetur på meg likevel i helga så..

Jeg startet dagen med å gå opp til mamma å spise frokost. Ho ringte meg igår kveld å lurte på om jeg kunne kjøre ho til optikkeren idag da ho skulle ned der. Så etter frokosten gikk vi til Vanse å handla litt mat. Vi gikk til meg å satte inn varene mine før vi gikk til Farsund.. Hadde en liten runde på Mega på Gåseholmen før mamma hadde timen sin. Så da gikk jeg inn i Sparebank 1 for å høre om de ville ha annonse i julekonsert programmet til brassen.. Godt å ha fått det unna:)

Vi var innom en tur på grønhaug også på vei hjem. Mamma som måtte inn å hente noe blomster til mor.. Da fikk jeg også kjøpt meg blomsterpinner jeg skulle bruke til disse sjokoladekjærlighetene. Fant ikke grillspyd så da fikk blomsterpinner være en grei nok løsning:)

Kjørte mamma hjem før jeg gikk hjem til meg. Da satte jeg igang med å smelte sjokoladen til sjokoladekjærlighetene som jeg så i bloggen til Trinesnuppa ( http://littlet.ipublish.no ) igår. Jeg Jeg fikk laget disse og ble ganske godt fornøyd:) Gode ble de også:D

Så var det tid for litt husarbeid. Vasket opp. fikk lagt sammen klærne jeg vasket igår, ryddet litt å sånn.. Og plutselig var kvelden her og da var det tid for pizzalaging. Hadde den ferdig til Cæsar, halv åtte:) Så nå har jeg bare sittet forran tvn i hele kveld. Skikkelig digg:) Tente stearinlysene i ettermiddag så jeg bare bare hatt en koselig ettermiddag og kveld her for meg selv:)Gir ekstra kos med levende lys på høstkveldene vi har nå:) Så det går jammen mange t-lys for tia her i hus.. Men det må jo til:)
Har fått så dilla på slike lykter.. De har så mange fine forskjellige på Grønhaug og jeg har lyst på alle.. men har man plass til de..? Nei.. :-/ Men jeg liker iallefall godt de to jeg har:)

Så sånn har jeg det om kveldan for tia:) Tenk, i helga skal vi stille klokka også.. Det blir rart.. Men vips så er det sommer igjen.. Det går jammen fort!

Imorra, hva skjer da..? Føler det er noe men kommer ikke på det.. Jeg må iallefall lage et bursdagskort for mor. Ho ringte idag å lurte på om jeg kunne lage et kort for ho til en eller anna bursdag. Så da sa jeg jo ja:)

Her sitter jeg å ser på senkveld.. Holder på å le meg ihjel av de med denne ballettdansinga:p Hehe, ja de e vel goe:p Men jeg tror jeg slutter av her.. Så blogges vi heller.. Taaaaaaaaattaaa

2 kommentarer:

  1. Kooos med telys!! :D Så skikkelig digg ut.. :) Åh,de lyktene var fine! Tenkte og å få meg et par slike til å ha i kroken hvor det er nokså mørkt,har ikke lyst på noe lampe der,så da tenkte jeg det kunne være alternativet... :)

    SvarSlett
  2. Ja, jeg er iallefall veldig godt fornøyde med de lyktene. Mamma å de har fått inn noen andre på butikken nå, og jeg har bare SÅ lyst på de også.. Men skal jo ha plass å ha de så det ser kleint ut:p

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails