søndag 10. januar 2010

Dessertlaging og kos

Helga er over og søndagen er blitt brukt til det den stort sett alltid blir brukt til; 
å slappe av! Mor skulle jo egentlig komme her å sove over til imorra men ho var blitt syk så da ble det ikke sånn denne gangen.. 


Idag da jeg våknet og kom meg opp så startet jeg på desserten for idag. Hadde jo sett dette greia på "Celebert selskap" på tv3 og syntes det frista med denne 
sjokolademarquise´n (oppskrift finner du her ). Så jeg satte igang med det. Måtte stå litt lengre i frysa enn jeg hadde beregna så det ble dessert på oss sånn i halv seks tiden eller noe sånn.. Men jaja.. Godt var det iallefall. Godt men mektig.
 
Etter det var tatt ut av forma og lagt på tallerken skulle det hvile 10-15 min på tallerkenen for at kremen med hvit sjokolade (og litt til) skulle smelte nedover. Så det skal være sånn altså.. Ikke jeg som laget en altfor bløt krem:p 

Ellers idag har Mathias skjønningen vært her. Vi har bare kost oss! Jeg har også bestillt siste Twilightboka, "Ved Daggry".. Da er den klar til jeg straks er ferdig med "Formørkelsen". Joda, så her har dagen gått fort som alltid. Imorra blir nok en lang men fort dag likevel. Er spent og gleder meg:) 
Håper alle har hatt en like fin søndag som meg! :) Det fortjener dere! 1 kommentar:

  1. Himla fin bloggen din er blitt!! :) Jeg vil og... :)

    Og desserten så GOD ut ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails