lørdag 16. januar 2010

Vindfull helg

Idag er det Lørdag og jeg har gjort veldig lite idag. Alle her er forkjøla og litt småhanglete men jeg har ikke fått det helt enda. Men kjenner jeg er litt slapp og daff. Hva som er grunnen vet jeg ikke, men det er jo sånn av og til.. Både igår og idag har det blåst noe voldsomt så jeg har bare holdt meg innendørs. Kjempekoselig å sitte inne å høre vinden uler utenfor og gjør at det knirker i gamlehuset:)

Idag har jeg bare kost meg under teppet og lest twilight som jo opptar mye av min tid om dagene;) Skikkelig god avslapping! Jeg har også kommet meg opp på krykkene idag. Ett par ganger, og bare stått litt, men det er ikke no særlig.. Men må bare trosse de smertene litt så jeg skal komme meg på beinan igjen! 


Da jeg fikk av gipsen på mandag så så jo egentlig ikke foten ut. Skikkelig mye skinn som var ødelagt etter å ha ligget varmt og klamt under gips i 2 mnd.. Så mamma sa jeg måtte sitte litt i vann å sånn fremover så måtte det jo bli bedre etterhvert. Mamma gikk på apoteket å spurte etter såpe til å ha i vannet, og da kjøpte ho med denne til meg: 


Den lukter kjempegodt, men har kun prøvd den idag, så jeg vet ikke hvor effektiv den er. Men godt lukter den iallefall.. Jeg satt kun i reint vann på Torsdag og fredag, mens idag tok jeg litt sånn såpe oppi. Nydelig:) 


Mamma kjøpte også en god fotkrem med til meg fra apoteket som jeg har smurt foten med etter den har tørka etter fotbad. Og den kan jeg si dere, den gjorde underverk! Helt fantastisk krem som myker opp er, er pleiende og tilfører fuktighet. Åsså er den ikke sånn ekkel og klissete som mange kremer har tendenser til å bli. Det står også på den at den er ideell til fotmassasje, så alle trøtte og slitne husmødrer; Kjøp kremen og si til mannen at nå får han pleie dere litt:) Den gjorde underverk for meg iallefall:) 


Nei, nå tenker jeg at jeg skal slenge på en film her.. Låner "A walk to remember" av Berit så jeg tenkte jeg skulle se den i kveld. Har hørt så mye om den så nå var det på tide at jeg også fikk sett den;) Imorra kommer Søs og co til middag. Det blir koselig:) Blogges nok mer imorra:)
4 kommentarer:

 1. Ååå, A walk to remeber er såå fiin.. Du kommer til å like den!! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg likte den veldig godt ja. Det var virkelig en film for meg! Kjempefin:)

  SvarSlett
 3. Av meg Berit? hehe, vet jeg har den filmen en plass, men 95% av tingene jeg eier ligger i kasser, så har null kontroll på hvor alt ligger! ;) Hehe, Men kan ikke si at jeg husker at jeg har lånt den ut til noen, men det trenger jo ikke å ha noe å bety hva det lille søte hodet mitt klarer å huske på alltid :) *Gullfisk*
  Uansett: veldig bra film! :D Verdt å se en gang eller 3...

  SvarSlett
 4. SV: hehe, var det jeg trodde at jeg ikke kunne huske at det var på utlån, men har ikke mer enn 45% oversikt over hva jeg har og hvor det ligger, hehe. Er ikke på flyttefot riktig enda, men håper jeg er det om ikke så aaalt for lenge til. Har ønska meg kopper og kar til bursdag og jul i mange år nå, så det samler seg liksom. Og alt jeg har av cd og dvd og andre småting ligger i esker nå når jeg bare bor på 10 kvadrat hjemme hos mamma og de ;) Trist, men sant!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails