torsdag 28. januar 2010

Den beinløse

Idag har jeg vært hos fysio, og det er jo alltid like greit det. Jeg fortalte hvordan jeg følte ting var med foten og at det kommer et knekk nede i den av og til når jeg prøver å gå litt. Dette er ikke noe godt i det hele tatt og syns det er med å dra ned litt på motivasjonen på et vis.. Uansett, når jeg sa det så gikk han jeg går til behandling hos å henta beinet til den beinlause å ga det til meg med beskjeden om at jeg kunne sitte å studere det beinet litt for å se om jeg kunne finne ut av hvilket ledd jeg føler jeg kjenner denne knekkinga i..

Hils på foten til den beinlause


Så der satt jeg da, å studerte å koste meg med beinet:p Men om jeg ble noe mer klokere vet jeg ikke.. Knekkinga er der fremdeles men den må jo bare bli bedre! Hope so!

Nå skal jeg snart slenge meg forran tv´n og bare nyte tvkvelden som står for tur. Gleder meg mest til Tangerudbakken! For noen herlige, søte mennesker!!


Hasta la Vista

2 kommentarer:

  1. Jeg har også "knekk" i foten til tider,men tror det er ganske normalt når foten ikke har vært ordentlig i bruk på ei god stund,eller er stiv/støl og slike ting. Slik er det ihvertfall her når foten/ankelen er stiv,men reagerer ikke særlig på det da jeg er vant med det ettersom de anklene (spes høyre) ikke er helt som det skal være. Det løser seg nok opp :)

    SvarSlett
  2. Kjenner meg igjen i knekkinga i foten, men veldig sjeldent det skjer nå. Etter operasjoner har det følt som om gipsen har blitt litt for tung, og når jeg har satt foten i bakken har jeg liksom måttet knekke tilbake ankelen. Ikke noe behagelig!! Håper du får styr på denne knekkinga ;p

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails