tirsdag 20. mars 2012

Årets ferie!

Det er grått og trist ute. Yrer å blåser.. Jeg sitter i godsofaen med utsikt over hovedveien. Her har man full oversikt over hvem som kjører forbi og IKKE stikker i døra når de først er i nærheten:p Hehe, neida ikke så galt men. 
(Ja, jeg vet jeg har forskjellige sprosser/lister på vinduan. Men den breie lista på det høyre vinduet skal skiftes å bli lik med den andre når det blir varmere i været)
Mens jeg ser på det grå været drømmer jeg meg bort til sommer, sol og varme.. Og ikke minst til årets ferie! Jeg har nemlig bestillt meg tur til Alta for å besøke fine Kristine!  Så i juli forlater jeg sørlandet ei ukes tid for å oppleve Alta og Finnmark. Det blir fantastisk! Det er da 3 1/2 år siden sist jeg besøkte Kristine. Men da bodde ho i Tromsø, så det blir gøy denne ganga å komme til ho i Alta hvor ho er fra. Gleder meg masse.. Og når jeg denne ganga stikker nordover er det sommer, og ikke vinter å snø som sist. Blir straks mye greiere å komme seg rundt å kose deg da.

Så det kommer til å bli ei fin uke! Herlig å ha noe å se frem til og glede seg til:) Gleder meg til grilling, turer, masse jabbing, shopping og midnattsol med denne jenta:
....Og lille søte Lilo! 

2 kommentarer:

  1. Så kosli å lese :) Glede meg masse til du kommer!! :D

    SvarSlett
  2. SV: Ja, nå kan virkelig sommeren bare komme! :D Vi kommer til å få det fint:))

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails