lørdag 17. mars 2012

Finally!

Etter langt om lenge og lengre enn langt så nyter jeg endelig ei helg i leiligheten jeg kjøpte i sommer! Etter å hatt livet mitt pakka ned i esker og studd inn på ett par rom i 7 mnd føles det utrolig godt å ha kommet så langt! 

Før vannskaden ble oppdaga i august rakk jeg aldri å komme ordentlig på plass. Jeg hadde ingen sofa og bord, ingen ordentlig kjøleskap, ingen tvkanaler, null internett.. Jeg rakk aldri å gjøre det til mitt eget før jeg måtte inlosjeres hos mamma å de. 
Bildet over viser hvordan jeg ca hadde det i 1 mnd når jeg første gang flytta inn her.. I spenning venta jeg på sofaen som ble bestillt tidlig om sommeren.. Den kom omtrent den dagen jeg måtte ut herfra for at de skulle få orden på vannskaden. Da var det bare å stu den nye sofan inn på boden å la den vente der på å få et nytt og bedre liv...
Og nå... Nå har den kommet frem i lyset og skinner så fint i stua mi! :))
Har vært litt smånervøs for at den skulle bli for stor å ha i leiligheten, men jeg må si den passa perfekt. Man får utnytta mer av plassen med å ha denne istede for en 2+3 seter.

Jeg må rett og slett si at det er en herlig følelse å endelig kunne nyte litt tid for seg selv på en plass som bare er sin egen. Det som venter nå er at kjøkkenet skal komme helt på plass. Mangler å få opp noen overskap men de kommer nok ikke opp med det første da en motor til hev/senk funksjonen på et overskap er ødelagt. Jeg aner ikke hvor lang ventetiden på å få ny motor fra Danmark vil være men.. Klarer meg godt enn så lenge! 
Ganga har også kommet mer på plass enn den noen gang har vært. Skoskapet er endelig skrudd fast i veggen og jeg har fått opp knaggrekka.
Til uka håper jeg å få opp litt pynt på veggen (jeg hater nakne vegger uten koselige bilder og annet nips), stuegardiner, fine lampa jeg skal ha i stua og litt sånn smått. Det blir så bra! :))

2 kommentarer:

  1. Ser ut som en kjempefin leilighet :) Hvor stor er den?

    SvarSlett
  2. SV: Takk, Marion! Jeg er veldig godt fornøyd med den! :) Den er 70 km2:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails