tirsdag 8. mai 2012

Shopping og sykehus

Dagen idag starta kl. 0806 faktisk! Da ringte klokka for å få meg opp og klar for kristiansandstur! Jeg og søs suste innover og tok oss en god shoppingrunde på sørlandsenteret. Jeg hadde fremdeles litt bursdagspenger igjen som jeg med god samvittighet brukte til å kjøpe dette:
Et par like sengesett til senga mi, et stretchlaken, og gardiner til soverommet:) Kjøpte også ei gardinstang til det ene soverommet.
Ellers kjøpte jeg meg litt klær og idag var det sommerpastellfarga topper det gikk i. Så jeg kom hjem med 3 nye t-shorter og en singlet:)
Nå var det lenge siden jeg hadde kjøpt meg en film så det måtte jeg gjøre idag, sammen med ett par pyntekort og nips fra UPSTAIRS :) Fikk også kjøpt bursdagsgave til min søteste minste nevø. Greit å ha det i boks! Så jeg må si meg veldig godt fornøyd med dagens handel! 
På sykehuset var det ikke mye venting, men det var jo såpass seint på dagen at det var gjerne ikke rart.. Rart hvor utrolig stille det blir på sykehuset utpå ettermiddagen! Føles nesten litt forlatt ut.. 
Men da er det 1 år til neste gang jeg vet jeg må inn til ny sjekk av mine søte små nyrer.. Krysser fingrer for at alt holder seg stabilt til da og at ikke kapasiteten av de blir enda dårligere. Jeg får iallefall gjøre mitt for at det skal holde seg der det er nå! :) 
2 kommentarer:

  1. Pastellfarger er så fiiint! Så ut som et godt kjøp du hadde gjort ;)

    SvarSlett
  2. SV: Ja, det er kjempefint:) Og kjøpene jeg gjorde den dagen kan jeg virkelig ikke klage på! Fikk mye for pengan ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails