lørdag 19. september 2009

Dagen idag - Fredag!

Yeah, helga er her atter ei gang.. Er vi glade for det...?! :D :D :D Jaa:D
For å si litt om gårsdagen så var den veldig grei den altså. Var som vanlig jobb og så rett til fysio etterpå.. Når jeg var ferdig der handla jeg litt på REMA 1000 når jeg først var i Lyngdal. Så var det hjem å hive i seg noe mat før Kai Steffen kom. Skulle hjelpe med å få brent noen bilder på cd å sånn.. Så det var jo et koselig besøk:) Ellers slappa jeg bare av å gjorde lite å ingenting før det var natta på meg.. Fiiiiint;)

Idag har dagen også vært knæll;) Startet dagen med litt huslige ting som måtte gjøres.. Hadde en oppvask som hadde vokst i bitte grann.. Og det pleier den egentlig ikke gjøre, men nå hadde jeg jo nesten ikke vært hjemme på ei uke så.. Det var godt å få tatt et tak! :)
Jeg så ut av vinduet og da lyyyyyyste det jo nydelig høstvær. Ble for galt å sitte inne i sånt vær, så jeg måtte ta meg turen opp til mamma å de for å ta en tur ut i permobilen som jo står der oppe hos de. Tok med meg iPoden og kameraet så tok jeg runden min. Var så digg vær!! Koste meg skikkelig:D Håper det blir like bra vær imorra altså!! Plutselig oppdaget jeg en død mus etter veien. Den måtte jo foreviges selvfølgelig.. Stakkar..Jeg kom vel hjem igjen kvart over fire eller noe sånn.. Da slengte jeg inn bilden jeg fikk tatt på turen, på pc´n å så igjennom de. Fikk begynt å redigere de litt også. Så kom Joachim. Det var jo kjempekoselig. Virkelig lenge siden jeg hadde sett han nå! Ble litt rånings etter hvert, for ikke å glemme kvikklunsjen på Lomsen:) Koselig!

Så da han gikk ble det å sette seg å redigere enda mer bilder før enn slengte seg forran tv´n å bare nøyt resten av Fredagskvelden. Jeg har med andre ord hatt en herlig Fredag. Kan ikke bli bedre:)

4 kommentarer:

 1. Det var et veldig pent bilde av en høyball faktisk ;)
  Og stakkar muuuusaaaa :/ hehe

  SvarSlett
 2. Hehe, faktisk.. :p Men er ganske enig.. Skulle ikke tro en rundballe kunne gjøre så mye av seg:p
  Musa var det virkelig synd på:s :p Hehe

  SvarSlett
 3. Dakkars lille mus... R.I.P lille du..
  (Du ler vel nå,Hege! Jeg er dønn seriøs! :P)

  SvarSlett
 4. Ææh.. Rister bare oppgitt på hodet:p Hehe..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails