fredag 4. september 2009

Helg og nok en klespakke i posten..

.. Det er Fredag atter ei gang.. Liker vi det..?! Jaa!! Kjenner denne helga var god når den først kom. Sov helt til kl. 12 idag da det har blitt redusert med søvn de siste nettene.. Så idag har jeg bare sløvet hjemme egentlig. Og det blir vel til det resten av kvelden også:)

Hva har skjedd siden sist..? Ikke overdrevent mye tror jeg.. Dagene har gått i jobb, og det er jo bare greit. Jeg har fått gjort litt huslige ting som jo også må til her hjemme.. Åsså dette gigantiske omrokering og oppryddningen i klesskapet mitt!! Er enda ikke i mål! Jeg har handlet masse (!) nye klær på altfor kort tid den siste mnd.. Og da minket det på plassen i klesskapet mitt kan man jo si.. + at det er altfor mye der som jeg ikke har brukt på lenge som jeg bare kan legge bort. Så jeg begynte på dette.. Dro ut absolutt alt av klær og begynte å sortere i hauer.. Og plutselig fikk jeg besøk. Fikk jeg gjort noe videre seinere den dagen..?! Neeeh.. Har jeg fått gjort noe videre nå...?! Neeeh.. Tenker å gjøre det imorra formiddag eller no.. Da tror jeg ikke det er noe som skjer uansett:p Og nå fikk jeg nok en pakke i posten idag med flere klær så jeg trenger virkelig å få alt på plass..

Har noen bilder av noen av klærne jeg har kjøpt meg.. Jeg har ALDRI pleid å bestille klær på nett men skal jammen si jeg har tatt det igjen nå.. Farlig, farlig.. :p
Joda.. Og dette er ikke alt heller.. Er godt fornøyd, men nå er det nok for ei stund! :p

Fredag idag ja.. Sitter å ser på "Little People, BIG world". Det er jo så utrolig gøy. The Roloff family er jo bare så herlige!!
Kjempegøy å se og følge med i livene deres, hvordan de så fint får til å løse utfordringer.. Og ikke minst alle prosjektene på gården. Nei, det er stor respekt for hva de har fått til gitt!!Så er det snart cæsartid også. Og det syns jeg er så gøy for tia.. Vet ikke hvorfor, men det må jeg iallefall ha med meg.. Kanskje det blir film eller noe også med tia.. Får se. Sulten er jeg også så må nok finne meg noe mat snart.
Satser på en tur på dyrskue imorra og/eller søndag. Må ha en liten tur. Hører med det;) Åsså reiser Trine-snuppa www.littlet.ipublish.no til Bulgaria imorra, og blir borte i hele 2 uker. Det blir virkelig kjedelig for meg.. Hvem skal jeg da plage med masse meldinger..?! :o Spørs om jeg overlever!

2 kommentarer:

  1. Så fine klær, deilig med noe nytt :D

    Shoppet litt i dag jeg også! :D

    SvarSlett
  2. Ja, man sier jo aldri neitakk til nye klær;)

    Shoppet du også ja? Klær, eller noe annet spennende? :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails