tirsdag 15. september 2009

Kr.sand, sykehus, shopping og kos:D

Idag har dagen jammen gått i ett! Jeg fikk jo time til en undersøkelse av nyrene i forrige uke og idag var timen. Jeg måtte jo faste fra kl. 12 igår formiddag (!) til idag etter undersøkelsen som var satt opp til kl. 12.. Så selve dagen igår var ganske kjedelig og jeg var stort sett konstant sulten:p Men det gikk ganske greit idag egentlig, men er glad for at Monni kunne være med å kjøre for det hadde jeg ikke orket merka jeg.

Så vi kjørte innover der i 10 tiden.. Hadde god tid så det var litt godt. Jeg kom inn der og satt ikke så veldig lenge over 12 før jeg ble ropt inn. Jeg la meg ned på benken der hvor jeg måtte ligge da disse bildene skulle bli tatt. Jeg visste jeg måtte ha veneflon for å få inn denne kontrast-væska, så jeg sa klart ifra om at jeg ville ha en fra anestesien til å sette den på meg da jeg har altfor dårlige og vonde erfaringer med slikt oppigjennom.. Og da fikk jeg som alltid høre "Ja, men jeg er ganske flink til å sette veneflon, jeg har gjort det mange ganger og kan det der" å bla bla bla.. Og jeg sa igjen at jeg har hørt det der mange ganger men har likevel ikke noe god erfaring med det. Men til slutt ble vi enige om at han kunne se om han fant noen årer på meg. Og han leita å leite og mer nervøs ble både jeg og han tror jeg:p Så han innså jo tilslutt at jeg ikke hadde særlig gode årer å stikke i. Så han ringte anestesien.. Men de hadde ikke lov å forlate avdelingen de var på mellom 11 og 13 (?!), så de kunne ikke komme.. Nei nei, så da hadde jeg ikke valg da.. Da fikk han er som sa han var så VEEEEELDIG flink til å stikke, gjøre det på meg.. Han leita igjen, på begge armer, og sa hele tiden at jeg hadde jo ei åre her og ei åre der, å fortsatte å slå på meg for at de skulle komme bedre frem. Han spurte om han fikk lov å stikke i den ene. Så jeg sa ja, men hvis han ikke traff så skulle han ikke begynne å rote inni der. Da var det bare å ta den rett ut igjen!! Så han fant en barneveneflon å satte igang.

Aaaaaaauuu sier jeg bare!! Han stakk på den verste av de verste plasser. Herregud så vondt det var, meeeeen... Han traff!! Såå utrolig letta begge to tror jeg:p Hehe.. hadde jeg nesten ikke trodd.. Men det var sinnsykt vondt. I det siste har jeg ikke syntes det har vært så ille med veneflon (vel og merke når det har vært anestesilege som har gjort det).. Men denne ganga var det ikke godt, åsså gjorde det vondt å svidde lenge etterpå. Men da var den iallefall på plass og undersøkelsen kunne starte:) Lå der å ble tatt bilder i nesten en halvtime tenker jeg, så når jeg var ferdig å kom ut å så på klokka var den alt 1315:o Og dette var en undersøkelse som skulle ta 15-45 minutter.. Jeg var der i 1 time å 15 min.. Så vi brukte lang tid på denne veneflon-dritten:p Jeg var iallefall glad da jeg var ferdig der inne!

Så jeg å Monni gikk å kjøpte oss noe drikke så jeg kunne få tatt noen tabl for hodeverken som kom etter å ha ligget lenge på den benken, før jeg tok turen for å hilse på herligste Reidun (spesialsykepleier og som er min faaaavoritt av alle favoritter). Det var jo bare så koselig å se ho igjen, Ho lyser opp dagen så sinnsykt, også idag selv om det ikke var lange praten vi fikk. Men det var iallefall gøy og koselig å se ho igjen:)

Så var det tid for shopping, men første prioritet var MAT!! Hadde jo da ikke spist på godt over 1 døgn, men var blitt ganske vant med det til da. Vi gikk opp på sørlandssenteret på en cafe der. Hadde god ostesnitsel m/pommes frites. Knallgodt!! Men ble fort mett da.
Så var vi klare for en god handlerunde. Fikk kjøpt meg litt forskjellig, og kan jo remse opp noe av det jeg husker: Sokker på H&M. På upStairs kjøpte jeg lilla brikker til å ha på de to små bordene i stua, lilla glass til å ha t-lys i, to nye knagger til håndklær på badet og noe til jeg ikke husker. På KID fikk jeg kjøpt et lilla fleesepledd (skal bytte ut litt farger i stua nå, så da er det lilla som gjelder;), laken til senga.. Ja.. På Biltema fikk jeg kjøpt sånn såpebeholder, brødkniv og 2 bokser til å oppbevare noe av kort&scrap tingene mine.. Og på siste plassen; Sparkjøp fikk jeg kjøpt to nye nattkjoler, en film, leggvarmere, bursdagskort å noe til.. Så jeg er knallgodt fornøyd. Godt lønna kom inn idag tidlig;)

Så idag har vært en veldig fin dag, men skikkelig gåen her nå. Var vel hjemme litt over åtte.. Da var det veldig godt å komme hjem gitt:) Så nå skal jeg i seng å det blir skjønt! Jobb imorra, noe jeg føler er veeeeldig lenge siden nå.. 1 uke siden faktisk.. Har jo vært syk å sånn.. Så det blir fint. Og når jeg kommer hjem imorra blir det å opp å feire 4 års dagen til Fredrik å Sandra, Tantes herligste! :D Gleder megHasta la Vista

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails