torsdag 3. desember 2009

Prima Flowers...og litt til:)

Når man sitter på nett så er det lett å bare taste inn kortnummeret sitt og vips så har man handlet litt her og litt der:)
Jeg var inne på www.kortogscrap.no, nettbutikken som mi søster er med i.. Og nå er det salg der, så da kunne jeg jo ikke sjansen gå fra meg. Jeg bare MÅTTE ha noe.. Jeg syns det er veldig greit å bare gå ned i nettbutikken som jo har lager i kjelleren hos søs å bare plukke. Men denne ganga tok jeg det over nett.

Jeg eeeelsker å pynte med blomster på kortene og det jeg lager så det er et must. Så jeg gikk denne ganga til innkjøp av litt diverse blomster fra Prima.. De har MANGE fine blomster og jeg skulle gjerne hatt det alle sammen:) Men her er iallefall noen bilder av det jeg fikk kjøpt.. Fikk kjøpt noen diverse halvperler også, og ett par alfabeter. Ganske så godt fornøyd ja:DOg tidligere i uka fikk jeg ny kutter.. SÅ stolt! :D Har fått testa den litt og det var virkelig noe annet enn den jeg har fra før. Og den jeg hadde syntes jeg jo funke greit. Men når jeg fikk prøvd denne... Ja da ble det andre boller;)Så jeg syns alle som er interessert i kort og scrapping; TA TUREN INNOM www.kortogscrap.no

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails