torsdag 16. juni 2011

Ikea-shopping!!

Igår var jeg og Lisemor i Kristiansand på shopping. Vi inntok først IKEA, og der hadde jeg forsåvidt ei god handleliste på en del litt større ting.. 

Det store spørsmålet var egentlig salongbord.. I innlegget under her en plass la jeg jo ut hvilke bord jeg likte best.. Men jeg klarte likevel ikke helt å bestemme meg der inne, så siden det er flere ting jeg måtte vente med å handle så drøyde jeg bordet også.. 

Ellers fikk jeg handla meg 2 nye dvdreoler.. Har 2 svarte nå men de har jeg fått lurt på søster og co så jeg kunne kjøpe meg noen lyse heller ;) Smart!!
Jeg skreiv også i innlegget under her at jeg skulle kjøpe skoskap, og det fikk jeg gjort også! :) Og det var mye finere i virkeligheten, og jeg så jo ganske fort at jeg lett får plass til mange av mine små sko oppi der!
 Jeg skulle kjøpe litt forskjellige lamper men det syntes jeg var veldig vanskelig, så jeg tok først bare å kjøpte ei stang med 3 spotter på.. Men så kom vi ned i billigkroken, og der lå det noen av disse lysekronene. Det var ikke noe galt med de, det var bare utstillingsmodeller.. Så da tok jeg ei av de også :)
 Det ble også 2 nattbord på meg, helt enkle men med gode og romslige skuffer, noe som er et must med alt av bøker, blader og annet rot jeg har i nattbordet idag;) Gadd heller ikke kjøpe så dyre nattbord, så da ble det ett par billige, greie og enkele nattbord!
 Jeg fikk også kjøpt meg 2 plastik greier til å ha søppel i på kjøkkenet.. Det er enda litt jeg mangler men dette var da en begynnelse iallefall:) Neste gang blir det å kjøpe tvbenk, salongbord og klesskap! 

Stay tuned :))

4 kommentarer:

 1. Hei snuppa...
  elsker lysekroner og har den du kjøpte.. er veldig godt fornøyd med den....Gleder meg til å se i huset ditt.
  Kjempeklem fra Anida..

  SvarSlett
 2. SV: Hei golli!! :D
  Er alltid så gøy når du kommenterer! Da vet jeg du følger med ;) Har faktisk hørt rykter om at du har litt lysekroner rundt:) Er kjempefint det! Gleder meg til å komme i orden å få besøk av deg <3 KlemKlem

  SvarSlett
 3. Skal si du har fått handla :)
  Og den lysekrona var kjempe fin! Gleder meg til å se resultatet når alt er ferdig satt opp og sånn :D

  SvarSlett
 4. SV: Ja, jeg må jo handle litt! Litt av hvert som trengs vettu ;) Og jeg ser også fram til å få alt på plass å se hvordan det blir.. ikke like lett å tenke seg til det ferdige resultatet ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails