torsdag 9. august 2012

Besøk, besøk og besøk

Vi har kommet godt inn i august og tiden går som alltid fort forbi! Jeg har hatt noe å holde på med så og si hele uka og forrige helg.. Eller stort sett heile tia! :p

Forrige lørdag brukte jeg dagen på husarbeid som har vært svært nedprioritert den siste tiden pga dårlig form og fint vær. På kvelden da kom det nydelig besøk fra Vennesla! Trine og Tomine inntok leiligheten for å tilbringe ett par netter her. 
På Søndag var vi på grillings hos søs og co, så til mamma å de for å si hei utpå ettermiddagen. Tok oss en liten spaserstur der så Tomine skulle få sett hestene som er å finne i nærheten der. Til kvelds ble det pizza og håndballkamp!! SOM jeg hadde gleda meg til ENDELIG å få sett en kamp sammen med Trine! Det har vi snakka om i maaaange år, så det var kos, til tross for tap..
Mandag skulle vi egentlig på grilltur men grunnet grått, vått høstvær ble pølsene grillet på panna innendørs.. Vel så koselig det :) Plutselig var tiden da det koselig besøket måtte sette nesa mot vennesla igjen. Kjedelig som alltid å si hadet til de, men vi møtes jo snart igjen :) 

På Tirsdag fikk jeg nytt overnattingsbesøk! Trine og fine lille Alice kom for å være ei natt. Nok et koselig besøk med prat, kjas og film på kvelden:) Herlig med så masse gode folk som stikker innom!
Idag har vært en vel så fin fag! Våkna med et hode som ikke var på min side men med min venn paracet og ibux går det likevel :) Jeg, Birk og Pingo tok turen til Mandal i formiddag. Skulle inn å si hei og kjase litt i studioet til Unni som jeg jobbet med i Mandal før. KNALLkoselig sommerdag der inne idag må jeg si. Etter vi hadde vært hos ho ett par timer var det en firbeint som ble litt lei av å ligge i ro så da tok vi turen mot sjøsanden så han kunne få løpt av seg i skogen i området der. Svinset rundt og loggret som alltid med halen:) Stoppet så innom pizzabakeren på vei hjem for å få i oss litt mat før hjemturen. 
Må si det har vært en fantastisk fin dag med fine folk! For ikke å snakke om håndballkampen tidlige i kveld. Gleeeeder meg til finale på lørdag :) 
Nå ligger jeg og Birk slengt i hvert vårt hjørne på sofan her og tenker nok snart vi tar kvelden. Finingene skal være hos meg til søndag, så da blir det masse kos de neste dagene:) LIKER!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails