onsdag 17. mars 2010

Nintendo Wii

Da har jeg gjort noe jeg for forholdsvis kort tid siden, aldri hadde trodd jeg skulle gjøre.. Jeg har gått til innkjøp av Nintendo Wii! Jeg har aldri interessert meg noe veldig for spill generellt, enten det har vært tv-spill eller kort og brettspill.. Men dette er på vei til å snu seg!
Jeg har ei lite stund nå vært litt fasinert av Wii, og syns det ser kjempegøy ut! Så jeg fant ut at pengene jeg tjente inn på Søndagens kreative messe, skulle gå til nettopp til Nintendo wii! Jeg bestillte også en ekstra kontroll og et ekstra ratt.. 

Til bursdagen min ønsker jeg meg Mario Kart av mamma og de, så det har jeg ordnet å bestillt for ho mor også idag.. Gleeeder meg, og kommer til å vente spent på posten i dagene fremover! ;)

3 kommentarer:

 1. Jeg sier bare: gled deg! ;) Dette er jo en helt fantastisk spillemaskin! Fikk den av Roar til jul, og jeg elsker den! Mario Kart er en favoritt! Donkey Kong er også moro!! :)

  SvarSlett
 2. Sv: Så godt å høre.. Jeg er skikkelig spent iallefall, og har hørt mye bra om den! Så nå blir det spilling fremover:D Bare å komme med tips om gøye spill ja, for jeg har jo ikke peiling:p

  SvarSlett
 3. SV: jeg har ikke så veldig mange spill, men mario kart og donkey kong er nok favorittene... Har noe vanlig mario og jaktspill og noe også som absolutt er veldig underholdene...

  Jeg har en 18-300 mm linse og en 60 mm fast linse. Er veldig fornøyd med begge to til sitt bruk! De to dekker egentlig mitt lille behov foreløpig!! ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails