søndag 7. juni 2009

Snart ny uke

Vel folkens.. Da var helga atter ei gang over. Går like fort hver gang.. Men det gjør da ukene også så det er jo snart helg igjen skal du se:)

Idag har vært en koselig dag. Jaja, bortsett fra at jeg våknet av ei bie som hadde surret seg inn i vinduet på soverommet. Den måtte jeg jo opp for å mose så da stod jeg like godt opp. Spiste middag hos mamma å de idag, og der var vi ellers bare ute å koste oss i finværet, noe som kjennes på armer og i ansikt akkurat nuh!

Så ble klokken 2000 og det ble klart for fisketur:D Jeg hadde jo ikke vært på fisketur siden jeg var liiiiiten, så det var jo moro.. Til tross for at vi ikke fikk noen fisk da. Men vi prøvde så godt vi kunne, og det eineste som hang seg på kroken var slimete tang og tare.

Var først nede i snekkestø, men der var det for mye tang å dritt så det ble ikke noe bra.. Så vi kjørte heller til "hauestrånna".. Der var det jo kjempefint!

Og jeg fikk kravla meg ut på en haug av steiner der, UTEN krykkene!! Haha, men det gikk nå på et vis det også. Litt sår på knærne og et lite skrubbsår fremme på leggen, men jeg klarte iallefall å ikke dette i sjøen:D

Vi hadde med brus å sjokolade så vi hadde en virkelit fin søndagstur. Så nå skal det handles fiskestang så det kan bli flere turer i løpet av sommeren;) Hehe.. Men er jo gøy å komme seg litt ut når det er så deilig vær!

Så nå er det snart på tide å komme seg i seng igjen også. Opp litt tidlig imorra selv om jeg har fri. Får ikke sove imorra kveld hvis ikke.. Så får se om ikke jeg kan finne på noe fornuftig å gjøre utover dagen imorra..
Har iallefalla hatt en toppers dag idag, og håper på at morgendagen blir like knall:)

2 kommentarer:

  1. det kan jeg love deg at det var også!
    Kjempe herlig kveld og avslutning på helga.
    Anbefales på det sterkeste;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails