torsdag 11. mars 2010

Tidenes Flause

Joda, jeg har jo vært ganske så isolert i noen mnd nå, men jeg slipper sånn smått om smått ut blant folk igjen.. Og det er tydelig at jeg ikke er vant å ha flere folk rundt meg enn de som er i dette huset her:p 

Jeg var med mamma på coop Prix å handla på Mandag, sjele glad for å komme litt ut av hus! Jeg stod med mamma å så på noen varer, så fikk jeg med meg at mamma gikk videre mens jeg fremdeles stod å så på ett eller anna.. Tok ikke lange tiden før jeg fulgte etter og mamma hadde ikke flytta seg lengre enn 7 meter unna ca.. 

Jeg så hun stod å rotet rundt i noe kjøtt som vi aldri pleier å ha.. Kunne ikke skjønne hva ho skulle med det! Men jeg stod nå der litt tålmodig mens ho så på det kjøttet uten å si ett ord.. Ble litt utålmodi jeg, så jeg med min tulle-nordlandsdialekt (som jeg har en tendens til å bruke av og til) sier til mamma: Ka du leite etter??" Dama snur seg å sier "Hæ? Kå du seie fårnåge??" Det var jo IKKE mamma, men ei gammel dame:o :o :s :p Jeg ble så paff og flau at jeg fikk bare trøkkt ut "Eeeh.. Finne du no go mad?"

Haha, som jeg leita etter det berømte sorte hullet å hoppe oppi. Har aldri trengt det så mye som jeg følte jeg gjorde da.. Var så flau at jeg kjenner nesten tempraturen og fargen i ansiktet stiger bare med å skrive det her:p Men det har bringt mye latter til folk jeg har fortalt det til i ettertid, så håper dere kan få le litt dere som leser også.. Jeg har iallefall stått for ukas latter rundtom her;)

4 kommentarer:

 1. Haha.. Fantastisk Hege!! :-D

  SvarSlett
 2. Hehe, jadda.. :p Jeg glimter til innimellom;)

  SvarSlett
 3. Haha, så moro!

  Husker en gang jeg var i butikken med mamma da jeg var noen år yngre enn jeg er nå. Kommer på flere flauser faktisk.. Haha.. Pleide å holde mamma i hånda, så jeg smatt jammen meg hånda mi inn i en hånd, og det var jo ikke mammas hånd.. Ganske flaut ja :p

  Verste var vel når jeg skulle gjemme meg for mamma, og hun ikke fant meg og dermed ropte meg opp over høyttaleranlegget :/ Da jeg kom opp spurte dama i butikken "Hadde du gått deg bort du da?!" Men det hadde jeg jo absolutt ikke, jeg satt jo under trappa hele tida :)

  SvarSlett
 4. Sv: Hehe, ja det der var virkelig noe av det flaueste jeg har opplevd.. Skal ikke gå ann å gjøre en så stor flause i en alder av nesten 23:p Men..jeg klarte det;) Hehe..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails