tirsdag 9. februar 2010

Vokser for fort!!

De søte små vokser så aaaaaltfor fort!! Idag har jeg fått hørt flere ganger at vesla under her ikke bare er 4 år, men 4 1/2!! Det er veldig viktig å få med seg;)
Vi har vært ute ett par ganger idag, og siste ganga var vinden begynt å komme så det var litt veldig kaldt.. Men bilder fikk vi tatt noen av. Og det er når jeg ser på bildene at jeg forstår hvor store de er blitt! 
Så det har bare vært en kos dag idag, akkurat som igår da jeg hadde besøk av store prinsen! Elsker å tilbringe tid sammen med de søte små <3

4 kommentarer:

 1. Ja,herremin å fort det går!! :( Som vi har snakka om før...skummelt!! Takk gud for at man har bilder å se tilbake på!

  SvarSlett
 2. Så sjønne niese du har :)

  men du, har du lagt merke til at menyen som skal ligge på høyre sida mi er helt underst på bloggen min? Hvis du har det, har du noen peiling på koss eg får den tilbake der den skal? Eg har ikke lagt den der med vilje iallefall :P Og på utforming så viser det at den liksom er der den egentlig ska være o.O Ikke helt enkelt detta her...

  Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 3. SV: Ja,måtte jo vise,spesielt deg! :) *stolt* :)

  Er så viktig å nyte øyeblikkene! Hver eneste lille... :)

  SvarSlett
 4. SV: Ikke vel? Er jo så kos å se når de flyr og hopper rundt utenfor og koser seg med brødbitene og annet godt man har lagt ut til de :)

  Har lyst å bidra selv og,men er i tvil om jeg tør... Redd Oscar skal gå løs på de! :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails