mandag 8. februar 2010

Nedsnødd og bortglemt

Idag har jeg hatt en fin tur ute i nydelig vintervær. Hadde min eldste nevø her en tur så vi måtte ut å gå tur å nyte finværet:) Så idag har det vært knall å bo på Lista, med null vind og strålende sol som har gjort at snøen glitrer som diamanter:)
På terrassen stod også denne gamle slitte gå-bilen, kald og nedsnødd.. Stakkaren venter nok bare på at våren skal komme for fullt.. Men hvem gjør vel ikke det..? 
Nå mens vinteren står på så må vi jo heller ikke glemme de stakkars små søte fuglene som ikke har så altfor lett tilgang på mat og godis.. Så her kastes alt brød som blir til overs ut til pipp-pippene:) Da blir det jo iallefall brukt, istede for å kastes!

2 kommentarer:

  1. Ja,stakkars de små.. Syns synd på dem i denne kulda hvor de sliter med å finne mat! Også de litt større i skogen.. Godt dere bidrar til å hjelpe dem! :)

    SvarSlett
  2. SV: Viktig å hjelpe så godt man kan.. Og det er jo greit å kunne kaste ut brød så det blir spist.. Ser jo omtrent hvor glade de blir for litt mat. Åsså er det jo koselig å sitte å se på dem der de spiser så forøyd:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails