søndag 7. februar 2010

Stor-produksjon

I helga fikk jeg tlf om jeg kunne tenke meg å stille med et stand med kortene mine under "Damenes Weekend" som skal være 12.-14. mars.. Det skal da på søndagen, 14. mars være messe/utstilling på husan hvor de som står på stand kan selge arbeidene sine. Jeg syns det hørtes veldig spennende ut og sa ja til det. 

Så idag har jeg virkelig satt meg ned for å lage kort.. Jeg fikk laget 4 stk. 2 like, som dere ser under her til fødsel, og da jentekort:)
Disse ble litt dillete og med en del pynt, men syns det ble greit.. Gleder meg til å lage flere andre barselkort også, og til gutter:)

Jeg laget også to andre kort som kan brukes til flere anledninger, til unge som gamle.. Jeg skal nok lage ett par eksemplarer til av hvert kort, men mangler papir som jeg har brukt på de så jeg har bestilt nytt:)
Selv likte jeg godt kortet over her så det skal lages flere slike:) Neste kort er litt mindre meg.. Eller det er vel helst stempelet å det som jeg ikke er så flink til å bruke men det er da gøy å prøve å utfordre seg selv iblandt:)


Så dette har jeg bedrevet hele søndagen min med.. Har bare spist middag og sett en liten time på tv da jeg trengte en pause.. Imorra braker det løs igjen med mer mekking av kort:) Legger de nok ut her etter hvert som jeg får laget ferdig noen.. 

Jeg vil også bare sånn tilslutt gratulere TRINE, nok en gang masse med dagen!! Du e besteste beste vennesla-Trine ever!!

6 kommentarer:

 1. Herreminn så flink du er!! :-)

  SvarSlett
 2. SV: Tuuuusen takk, Anette!! :D Du e go:)

  SvarSlett
 3. god kveld! :)
  Ja, du kan tro det ble en fin Søndag :) men det ble ikke noe isfiske på oss da, pluttselig ble det -7 grader ute, synes det var litt mye for en liten baby på 1 mnd ;) Så da ble det litt skigåing på barna utefor her, og det er jo også stas! Utrolig flotte kort du lager! Skulle også gjerne kunnet det der altså! :)

  SvarSlett
 4. Så fine kort! Så artig at du gjør noe ut av innsiden også, ikke alle som gjør det. Selv synes jeg det er prikken over ien på et fint kort. Kjedelig å åpne et kort som er forseggjort på utsiden og helt rensket for pynt inne.
  Det er deilig å kunne sette av en hel søndag til sånt :)

  SvarSlett
 5. Herligland:D Sier du;) For noen nydelig kort:D

  Du er vel flink du:D

  Silje

  SvarSlett
 6. Ååh,du er vel bare BESTESTE Lista-Hege!! :D <3 Tuuusen takk,kjære deg!! :*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails